Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
08.04.2008 15:24 - In memoriam - Умира "Злото" на Силва Грийн - Дакота
Автор: miraculousreligion Категория: Изкуство   
Прочетен: 14069 Коментари: 24 Гласове:
0

Последна промяна: 14.04.2008 17:27
00:22 - сърцето ми не диша предразсъдъци Такава ще те помня!!!
Не ме "помръдват" хищните ви погледи
и думите ви с мирис на омраза - Категория: Лични дневници
Прочетен: 26 Коментари:
05.04 21:21 - Сбогом, Силва! image

След тежък пътен инцидент близо до Любляна, на 23 годишна възраст, сестра ми ни напусна. Тя не се побираше в рамката на света. И постепенно губеше уважение към живота и смъртта. Любовта беше нейната орисница с цялата фатална обреченост, драматизъм и красота.   Винаги, когато беше тъжна, свиреше Ноктюрнона Шопен. И аз винаги ще помня силата на пламъка й.

"Нямам представа защо ми е студено под слънцето. Вероятно от твоето отсъствие."
Автор: miky Категория: Лични дневници
Прочетен: 1246 Коментари: 22
Последна промяна: 08.04 13:35

Силва Грийн (dakota)

На пети април, в 15:45 при катастрофа край Любляна, нелепо, само на 23, си замина един млад талант, познат на всички в сайта - Силва Грийн - Дакота.
Бог да я прости! 

http://www.bukvite.com/avt.php?nick=dakota

Homepage: http://www.dakota.blog.bg


каква тишина


автор: dakota

Знаеше как да „завърта” главите на мъжете. Много я биваше.
Имаше чар, не беше красива, но пък адски сексапилна. Използваше това и ги подчиняваше. Правеше всякакви номера. Не й пукаше от нищо. Че щели да говорят каква била. Много важно. Един път се живее. Ако я разбираха - добре, ако не - кой от къде е. Всяка вечер беше с различни. Не. Не съвсем различни. Но си имаше пет шест и ги въртеше през седмицата. Просто не обичаше всяка вечер да си прилича с другата. Харесваше и да я чакат на опашка. Искаше да вижда, че е желана. Всъщност те знаеха, че я делят помежду си. Нямаха нищо против. Стига да идва и техният ред.
Ресторанти, барове, хотели, скъпи парфюми, подаръци, всичко което си поискаше – получаваше двойно. Всичко. Апартамент, малка селска къща. Разходка до Карибите, последен модел на Тойота. Грееше като слънце и огряваше тези, които можеха да си позволят очила от по хиляда и нагоре евро. Какво пък, мъжът й се развяваше в Канада. Вече пета година. Е, изпращаше пари, но пък тя обичаше от всичко най-много – да харчи. За седмица приключваше с неговата лепта. Приятелите - те бяха силата й. Добре де - любовниците. Не, не беше курва. Просто така се забавляваше. Даже не й беше толкова до подаръците. Искаше да усеща, че има власт над мъжете. И те го признаваха. Не тя беше играчката – а те. Спала била с различни - голяма работа. Дали с един или с още пет- все тая. Нали го правеше винаги с желание, нали винаги беше желана. Какво правят тези жени, които са верни на един единствен мъж - това я караше да изпитва досада. Обичаше да й е шарено. Звънтяха стъпките й. Смехът й. Беше най-чаровната жена в квартала.
Така животът беше по-поносим, виното по-парливо, въздухът по-светъл.
Така можеше да забрави, само така. Друг начин не познаваше. Така можеше да си отмъсти на мъжете, затова, че навремето я бяха изнасили най-добрите й приятели от училище. Бяха четирима. Взеха си я като подарък за абитуриентската вечер. В локва от разпилени слънчеви мечти. В края на улица от доверие.

Между ребрата на спомените всяка нощ убиваше по един от тях. Ускоряваше крачките си и се втурваше към следващия. В устата й горчеше. Рухваше в мрака на невъзможността да бъде майка. 
Сега е жива – все още. Нощта е близо.
Каква тишина. Любовта е красива смърт. 

Произведения
  Невключени в цикъл
  Преводи  
  Архив  
  Прeпоръчани image Последни произведения
    Споделено/Блог

Силва Грийн (dakota)
  Раздел: Други стихотворения  image
image image

 несподелимо

Разхлипа се! Глупачка!
Крещи, чупи, проклинай!
В тревите лумват пламъци,
кървят ведра със вино. 
 

Змии провират пътища.
Блестят сълзи нахалост...
В усмивките на кучета
озъбен хапе залезът. 
 

Ужасно голо, слънцето
угасва във очите ми  -
лети надолу – късно е
да се запали в изгрев.

По-тъмно и от дъно е!
Изтича ден пореден...
Горещи глътки буйност
разбиват бреговете.

Извън преля душата ми,
пределите прескочи!
Безумна нощ – помята...
Звезди събарят покриви.

Ридаеща, притихнала,
сирашки – недогалена -
безплътна като призрак
в кошмари се натравям.

Безсилна съм дотолкова,
че всяко място в мене -
червено от виновност
предава се на времето.

В тунелът към небето
отекват тежки стъпки...
На болката в нозете
аз може би съм мъртва.

Глупачка си! Навсякъде
те чакат само рани...
До кръста на забравата -
съдбата ти е камък...

 


© Силва Грийн Всички права запазени.
Публикувано: 2007-03-07


31.03 13:49 - просто се повтарям Отново съм сама на пътя, затрънен с объркани мисли. Спускам се по траекторията на размишленията в търсене на истината. Истината ли?! Разлиствам с очи небето, за да се допитам до звездите – вместо отговор виждам само върха на вдигнатата си брадичка. Какво очаквам от това пътешествие... Не търся ли брод отвъд болките... Всичко това не е ли съвсем банално, вече вградено в почернелите от въпроси греди на самотата. Стоя с хаотичната книга живот, отворена по случайност... страница след страница, в гонене на края с наивното доверие на дете... До там, където свършват думите. До там, където ще мога да видя душата си... И изпитвам усещането, че се натрапвам...отдалечавам се, недоволна от себе си и от околното. В крайна сметка, осъзнавам, че между тъмнината на премълчаното и прозрачността на истината има място за цяла гама светлосенки... полумракът е интимна завеса, прикриваща умората на светлината. Трябваше само да се случи нещо като корабокрушение, за да си призная че не умея да плувам...Как бих могла да открия обратната страна на морето...стъпила на земята. Стоя на крайбрежието, блъскана от приливите на бурите... и се осланям на малките камъчета. (Открила истината, че не съм способна да си играя с океана). 


* и отново... пианото... просто се повтарям


Автор: dakota Категория: Лични дневници


image


pm 11:59 
на Него...
Осмелявам се да подишам изключение от всеобхватността на познатата матрица и търся като сомнамбул път за хаотичните стимули в крепостта на реда. Светът ми постепенно започва да изтича през фунията на реалността и се разпилява на мисли с извънжитейски размери, гравирайки хоризонта на бъдещето с фризове от намерения. Любопитно и доста тихо крачките ми падат в интимното пространство на фалшивите граници. Пост меридиан 11.59... още един миг и ще съм в рова на дневността.
Преди няколко месеца, когато за пръв път стъпих на екватора, проумях, че всичко е просто щом го достигнеш.  Ням персонаж, сгушен в покоя на вселената.
Връщам се към чувството за теб по гръбначния стълб на емоциите, съзнавайки, че те съществуват чрез пулса на желанията. Големите падания ще ги съпътстват. Засега им помагам да се държат изправени с лице срещу вятъра.
Ще заспя спокойна. Каквото и да ни очаква - ще бъдем заедно в звездната прегръдка на времето, независимо дали си тук или не си...
В папируса на живота ми красотата и болката ще изпишат името ти с диамантения връх на любовта...

     
Безсънието ми помага да надникна в балния салон на всички малки и големи съвършенства - звездите. Мотивирана от стремежа да открия поне една, която не е докосвана от съзерцанието на никой друг, се изгубвам в негатива на деня - нощното небе.

--------------------------------

http://www.kaldata.com/forums/index.php?showuser=141506
image ashanty Потребители

image

Лична снимка

image

image Покажи съобщенията на потребителя image Покажи темите на потребителя Лично описание “Красотата идва отвътре и е отражение на индивидуалността на човека!”

Роберто Кавали http://dakota.blog.bg/ Лична информация ashanty Новак 23 години image Жена Sofia Роден(а): Март-19-1985 Интереси: Няма информация Статистика Регистриран: 12.01.2008г.18:38 - 12.01.2008г. Прегледи на профила: 50* Последна активност: Местно време: 8.04.2008г. в 14:27ч. 0 поста (0 съобщения на ден)


Тагове:   memoriam,   Дакота,


Гласувай:
0
0Спечели и ти от своя блог!
1. krotalka - Бог да я прости
08.04.2008 15:35
Толкова млада и талантлива. Ужасна загуба!
цитирай
2. анонимен - Спрете с тази инсинуация и фарс!
08.04.2008 15:43
Няма никаква катастрофа, няма нищо! И махнете тази снимка, на която дори не е Дакота.
цитирай
3. cefulesteven - Страшно е. Бог да я прости!
08.04.2008 15:43
Страшно е.
Бог да я прости!
цитирай
4. miraculousreligion - Това може и да е аватар,
08.04.2008 15:49
но така е регистрирана в:
http://www.bukvite.com/avt.php?nick=dakota
---------------------------------------------------------------------
31.03 04:59 - мида
с внезапната си усмивка
мидата разголва бледа плът
синият глад на морето разлюлява
в кротостта й розов смях
с женски финес мидата
вдъхва перлена нежност
Автор: dakota Категория: Изкуство

Прочетен: 146 Коментари: 5
Последна промяна: 31.03 05:04Коментари1. henzelski - В еротичната поезия
31.03 09:23 мидата означава едно-единствено... А усмивката и може да бъде както хоризонтална, така и вертикална. ;)) И нямам предвид, в правоъгълната координатна система, разбира се. ;))
Второто тристишие ми идва тъкмо навреме, таман се оглеждах за розовия смях. Ако беше и с прихълцукване, щеше да има музикален съпровод. ;))
Едно много добро стихотворение, Силви, с което си позволих да се пошегувам, защото знам, че ти ще ми простиш. ;)*
2. dakota - ама, разбира се... ;)
31.03 12:39 всичко е точно.
;)*

обаче накрая се подмазваш и ми иде да ти фрасна един ;)))

http://www.youtube.com/watch?v=ZHNArEfBKdc3.

henzelski - Като те гледам
31.03 19:16 на снимката и знам, че това наистина си ти, защото добре те познавам, дори и два да ми праснеш, пак няма да ти се подмажа. ;)*4. dakota - Здравей, Краси! :))*
31.03 21:21 твоето присъствие е радост за мен_винаги!!*
прегръдки за *адвокатската намеса, но едва ли на някой му пука колко снимки имам.. ако ти е задаван този въпрос ---------->Л.С. dakota.blog.bg
препращай ги. хонорари не изплащам ;)*
kissssss u5. drquin - Перла!
02.04 21:18 Перла!
цитирай
5. rumyrayk - човек направо може да се ошашави...
08.04.2008 18:32
хвърли поглед на този линк:
http://www.hulite.net/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&p=34706#34706
цитирай
6. анонимен - v
08.04.2008 18:54
Поводът да напиша тези редове, е съобщението за смъртта на псевдоним "dakota".
А причината е, че това е трети случай в моята дългогодишна практика на администриране на популярни и силно посещавани интернет места, в които се случва нещо подобно. Иска ми се преди да изложа фактите, да кажа още две думи. Интернет пространството Е и винаги ще бъде нож с две остриета. Защото в него всеки потребител може да бъде себе си - но може и да не бъде. И само от нас, потребителите, зависи как ще се развива то в бъдеще. Но всички трябва да знаете еднозначно, че няма такова нещо като "пълна анонимност" в интернет пространството. Винаги съм твърдял, че анонимността е относителна. Зависи само от едно - дали тя няма да бъде употребена за заблуда и да причини дискомфорт на останалите посетители на това необятно място - Мрежата. Защото всеки администратор, какъвто и да е той, знае що е нетикет и съзнава, че персоналните данни на когото и да е (до които той има достъп) - са неприкосновени.
Не и тогава обаче, когато от това могат да (по)страдат други хора.

И така - фактите.
1. На 5 април в 22:30 ч, във форума ни беше пуснато съобщение за тежка катастрофа същия ден близо до Любляна със смъртен изход за Силва Грийн (dakota) и с препратка към преди час създаден блог със същото съобщение. От справките, които направих във Външно министерство и в МВР (отдел тежки произшествия на КАТ) данни за подобна катастрофа няма. Няма и данни за загинали наши съграждани зад граница в същия ден. Има едно произшествие в ранните часове на 05.04.2008 на територията на Сърбия с наш микробус. Пътниците са били профсъюзни активисти и са пътували за Любляна. Няма пострадали. Друг автобус на фирмата-превозвач е извозила всички по маршрута. За катастрофата обаче от МВР твърдят, че са пуснали бюлетин до медиите и при последваща справка установих, че кратко съобщение за случая е публикувано в съботния брой на в-к "24 часа".
2. Телефонът на "dakota" не е в Любляна, а в София. Наш администратор е провел разговор с нейния номер, като отсреща е вдигнала майката (по нейни думи) и е казала темата при нас да бъде изтрита.
3. Преди известно време, в литературния сайт "Откровения" се разиграва подобна "трагедия", инспирирана от човекът, стоящ зад псевдоним "dakota". Пуснато е стихотворение "Днес погребахме майка ми" от нейния компютър, което предизвиква ... да кажем вълнения в сайта. Това от своя страна води до щателна проверка от администрацията му, при която се установява, че от същия компютър има около 100 различни регистрации, с които системно е злоупотребявано - гласува се неправомерно, с едни никове се хвали автор, а с други се низвергва и т.н. Това води до изтриване на всички регистрации с техните произведения, мнения, оценки - и забрана да се пише от този компютър, която е валидна до днес.
4. От познати администратори на blog.bg получих информация, че от един и същи IP адрес са регистрирани блоговете на "miky" и "dakota", като ~40% от мненията след публикацията са от същия компютър. Те твърдят също, че блог miky.blog.bg денонощно се модерира от същия компютър.
5. При нас лицето стоящо зад псевдоним "dakota" има още 9 превъплъщения. Още нямам пълна яснота, дали с тях е злоупотребявано по някакъв начин - предстои да го изясня в детайли. Защото вярвам, че на никого не му е безразлично, дали един и същи човек с един ник ви хвали, а с друг ви нагрубява - примерно.

Въпроси, които си задавам по повод фактите.
1. Дали съобщението в "24 часа" не е отключило версия за катастрофа със смъртен изход и ЗАЩО ?
2. Кой пътува без телефона си ?
3. Дали, ако някой днес погребе преждевременно майка си, утре няма да погребе и себе си ?
4. Искрено скърбящ по близък човек би ли седял денонощно да маха "неугодни" мнения в интернет ? И защо при толкова дълбоко скърбящи за dakota нейни приятели, все още никой не е уведомил за погребение, на което да се изрази последна почит ?
5. За какво са му на талантлив поет 10 самоличности и какво да правя с псевдонимите dakota, havana, fragrance, little, feel_me, Apmucm, grass, 888, flylady, miky ?

Отговорите оставям на вас ... не, че нямам свои.
цитирай
7. esen - Кому е нужно всичко това? Вече нищо не разбирам!
08.04.2008 18:56
http://www.hulite.net/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&p=34706#34706
цитирай
8. анонимен - Неееее!
08.04.2008 19:46
Не вярвам във това!
След време ще се появи със ново име, със нов ник
ще пропише ДРУГ СТИХ....
в друг стил, с друга осанка,
с друго име, не става за .......ка!
цитирай
9. miraculousreligion - И на кого е необходимо да напише собствения си некролог?!
08.04.2008 19:56
Потресена съм от това, което става край мен!
Ще оставя постинга, за да могат и други да се запознаят със случая и да изкажат собствената си позиция!
Ще го оставя, за да ми напомня, колко съм лековерна и състрадателна към хората, които злоупотребяват с нашите чувства!
Важното е, че момичето е живо.
НЕКА УМРЕ ЗЛОТО Й!
Независимо, че на този свят за всичко се плаща, но когато го осъзнаеш, може да е безвъзвратно късно.

Виновна съм, че допринесох за популяризирането и спекулирането на тема, засягаща най-тънките чувства на човешката душа - обичта и милосърдието.

Вярна е притчата:
За slavei и doka - Малка притча за Любовта...
http://avangardi.blog.bg/viewpost.php?id=180839

...Нещата не са винаги такива, каквито изглеждат...

Бог и пресветата дева да простят и благословят лицата, които си играят с нашите чувства!
Амин
Благодаря Ви Administrator на www.hulite.net!
цитирай
10. miraculousreligion - До Анита Трифонова:
08.04.2008 20:08
sekirata&jupel аз също имам много никове, но навсякъде съм с официалните си данни и популяризирани връзки към блоговеете си!
Желая толерантност на територията, без стигане до по-крайни квалификации, които няма да толерирам!
цитирай
11. анонимен - Да не би тук да има някой само с един ник?! И ...не само тук!
08.04.2008 20:22
Моите също се знаят-поезия и проза. Но тези, които ме четат, повечето са от Плевен и ме виждат, знаят ,че не съм пушек и дим, а съм жив човек, знаят ми името, контактуват тук с мене----на живо! Макар че аз имам най много право да вдигам врява, знаеш на какво ме подлагат по сайтовете.
Мразя анонимността и фалша!
цитирай
12. miraculousreligion - В отговор на едно лично писмо
08.04.2008 22:01
Скъпи г-н ....
Разбирам, че сте засегнат, но неправилно сте тълкували написаното:
1. "Ще го оставя, за да ми напомня, колко съм лековерна и състрадателна към хората, които злоупотребяват с нашите чувства!" - означава, че не мога да си простя да приписвам смърт на жив човек - това е голям грях.

2. Истината казвам с този израз:
"Важното е, че момичето е живо." - т.е. безкрайно съм благодарна на Господ Бог, че един млад живот неси е отишъл!

3. Когато сънуваш, че жив човек умира, от стари хора занм, че за дане се случи се казва:

"НЕКА УМРЕ ЗЛОТО Й / МУ !"

Така, че исках да поправя стореното, доколкото това е възможно.
Т.е. казвам на приятелите да е жива и здрава Дакота и никой да не тъжи.
Но да се симулира смърт и подобни зловещи съобщения е грехота и предизвикване на съдбата.
Просто, не си играйте с огъня, той гори където падне!
Не се сърдете, сигурно си имате причина, но не по този начин!
цитирай
13. анонимен - престанете най-после
08.04.2008 22:05
и оставете тази тема. Отвратителния постинг горе и повечето коментари ме потресоха повече от личното решение на един човек да прави или не нещо с живота си.
Стига зли и грозни думи от вас!
цитирай
14. miraculousreligion - 08.04 21:42 - За истината и солта в очите - Автор: drquin
09.04.2008 07:35
Религията от край време ме е отблъсквала с многостранните си истини. Когато истината се превърне в повод и престане да бъде причина - не се променя. Просто вече не е истина. Възхищавам се на ерудираните хора със свое виждане за света с нови позиции, които не съм чувал. И възхищението ми често преминава в открита симпатия, когато ги видя откровенно, без жестокост или следа от профанното, да защитават своята си истина. Своята си истина, докато тя е в душата им, защото всеки има право да вярва в себе си, в "усещането си за свят".
Сблъсквал съм се с неповторими личности - мисля, че никога, не съм разбирал, някого напълно - да опознаеш тайнствените вселени в зениците на очите, отнема времето на няколко поколения. Самият аз се считам за нормален, що се отнася лудостта на времето, в което живеем. Може би всички времена са били диви по свой собствен начин. Т.е и аз съм луд по свой собствен начин.
Ала не мога да се съглася - действително мога, но предпочитам да се боря с мимикриращите видове. Онези, които не го правят за оцеляването си, а за да сплашват.
Поводът да напиша сегашния пост е статия, която прочетох за близък за мен човек. Причините се коренят в природата на човекът - да се аклиматизира. Да кляка, когато Дамоклиев меч се разклати и да сече, щом противникът ослепее. Когато изляза пред вас или дори щом погледът ми се разлее по огледалото предпочитам да съм честен. Невярната информация може да ми донесе облаги или да ме спаси. Но до кога? А и взаимоотношенията са системи от скачени съдове. Това, че даваш грешна информация съвсем не означава, че съд А е пълен. И когато твърдя и заявявам нещо, го правя, когато съм напълно убеден. Когато разполагам с всички факти.
Забелязах постът на госпожа/госпожица Илка Искрова. Стана ми интересен, тъй като помислих, че става дума за правописна грешка. Винаги съм се възхищавал на фантастиката (макар липсата на факти в нея) и на жълтата романистика (съжалявам, че принизявам литературата).Защото там всичко е възможно.
За съжаление, не мога да се зарадвам на вашият пост. Твърдите, че едно зло си е отишло. Надявам се да не размътвам светената ви вода, ала какво значи зло? Умирам си (не наужким) да получа дефиницията. За съжаление, ще я открия от вас, не от провидението. Ще е разкривено през вашата плексигласова призма. И докато умувате над това, какво е зло, аз ще ви разкрия, какво е добро.
Усещам, като добро всичко онова, което ме кара да мечтая. Което ми показва, че преградите са само отражение на очите ми, а небето наистина е безбрежно и ако имаме достатъчно воля, рано или късно ще отплуваме в него. За съжаление, ако някога докоснете висините (каквото и да значат те за вас), ще е поради техническа причина, а именно - потъване. В този ред на мисли Силва или както и да ви харесва да я наричате - накара много хора да мечатят. Дали съм се променил, след като започнах да я чета?
Да. Не знам, дали станах по-добър или по-лош, но усетих, че мога да гледам към далечните хоризонти, без да ме смущава светлината. Бариерите и границите се размиват. Дори да съм станал лош човек (отново ви моля да се замисляте, извинете ме за трудните упражения, на които ви подлагам. Когато забравим, отнема време да си спомним) зная, че съм опитал да се слея с мечтите си. И ако съм претърпял провал, не ме е страх да опитам отново, когато имам възможност или това време настъпи.
Не бих искал да коментирам, информацията около, изявлението в блог miky.blog.bg. Всеки има право на своята истина. Моята истина са фактите. Когато имам налице всички факти, мога да изляза и да заявя - Огънят изгаря, ледът споява! Макар променен от стиховете на тази невероятна жена, предполагам си оставам нешлифован въглен. Приемам фактите, че съм такъв. Не мога да посрещна една физическа смърт със стоицизма на Югоизточно-азиатската култура. Явлението смърт ме изпълва с горест и ненавист, към Бог или природата, макар, че аз съм поредния организъм на тази планета. Кой съм аз да съдя? Коя сте вие да определяте кое е зло?
Простете, вероятно постът ми силно ви е засегнал и уязвил. Все пак сте толкова ефирна, до скоро сте бърсали суполи стил Ниагара, с опакото на юмрукът си, а днес провождате цял поход.
Гръмкостта, колкото и странно да ви се струва не означава право. А вие пишете сякаш, правото е на ваша страна. Моля ви, разкрийте ми всички факти около случилото се. Твърдите, че това е грозна гавра с чувства ви. Моля ви, изложете всички, факти. За да пришивате към, когото и да било дефиниции за зло или някаква друга ваша, грозна абстракция, би трябвало да сте убедена от фактите. А това, което сте изложили, отдавна съм прочел на други места.
И за да не бъда празнословен - вашият пост силно напомня опушено стъкло. С което дивашки разум се стреми да запали огън. Съжалявам, нужно ви е огледало. Най-страшното е, че не разбирате, кога е ден и кога нощ - стъклото задимява преценката ви.
За това, моля ако знаете, всички факти публикувайте ги. В противен случай въздържайте се от определения. Затруднявате хората търсещи фактите. А аз търся солта в очите. Ала не падналата от грозни думи, а предизвиканата от щастие. Нека, тези които имат информация я изложат - в пълният й вид. Останалите - свободни сме да мислим, каквото пожелаем. Ала за да нападате чуждо име - задължително е да се позовете на факти.


Автор: drquin Категория: Други
Прочетен: 59 Коментари: 1
Последна промяна: 08.04 22:12

Коментари


1. miky - Благодаря Ви!
01:56
Бих искал да си поговоря с Вас. Ако нямате нищо против, оставете в лични Ваш телефонен номер.
Хората са различни, винаги ще е така. Не е добре да настройвате срещу Вас публиката. Тя или освирква или аплодира. Нали затова е публика. А аз какво ли правя непрекъснато в интернет, чудно?! Чета стиховете на Силва. И я виждам. И също виждам кой, въпреки голямата кал я пази чиста. Думите за благодарност са слаби.

Стискам ти ръка, приятел! На Теб и на още един Мъж!

Лека да е тази нощ!

Мики
цитирай
15. gioia - miraculousreligion
09.04.2008 08:56
и сто пъти да чета този постинг - променен и допълнен и какъвто и да е - не проумявам защо го правите? Обяснението за смисъла му е кухо. А това "Зло", което е в заглавието е безмислено и не на място. Защо най-после не оставите темата и жълтата окраска?
Всеки има право да бъде щастлив жив или мъртъв. А грозните и клюкарски думи ме отвращават.
цитирай
16. miraculousreligion - До gioia (море аморе)!!!
09.04.2008 09:26
Не сте разбрали моeто послание!
Аз не се занимавам с клюки и жълти преси. Това са ваши инсинуации, а и не се крия зад анонимността, което символ на страх и най-лошите страни на човешката природа.

Dakota - която и да е тя присъства във всичките ми блогове в блогрол - приятели.
Лично не я познавам, но изживях смъртта й като на собствено дете. Данните почерпих от тук публикувани блогове. Просто ще огранича кръга на приятелите - всички, които са под анонимност!
Оставих темата за поука, че самоубийството - истинско или във виртуалното пространство е грях (дори не казвам - черен хумор).
---------------------------------------------------
Ще използвам откъс от постинга на отец Климент:
Самоубийството в светлината на Библията
http://kliment.blog.bg/viewpost.php?id=181377

ПОПРИЩЕТО КРАТКО

О, Господи, животът ни какво е?
Стремеж към власт, борба за трон нетвърд!
Лъжи, измами, грохот неспокоен,
летеж към суети!... Накрая — смърт!
Пази ме Ти от устрем към успехи,
догонвани по пътя на греха!
Не ща отличия, не ща утехи,
които са петно за съвестта!

Ако на други даваш власт и сила,
на мен по-скромен жребий отреди —
да бъда като птичка лекокрила
щастлив и прост, със обич във гърди!

Не ща известност, нито чест, която
събужда завист, мъст и злъчен смях.
Дай твърд да съм в решението свято —
да не купувам щастие със грях!

Аз предпочитам тук да съм последен,
ала по Тебе да усещам глад,
и слънцето над моя покрив беден
да грее с мир, да сипе благодат!

Та щом завърша попрището кратко,
излязъл от измамната мъгла,
с мир да помоля: “Приеми ме, Татко!”
и Ти с любов да ми речеш: “Ела!”

Октомври 1975 г.

Архимандрит Серафим Алексиев
-----------------------------------------------------
И мисля с това да приключа с моите отговори по постинга!
Бог да благослови всички ви, които пишете в Blog.bg!
цитирай
17. анонимен - Излишно или не, нужно е да се разбере, че интернет не е море ,а океан....
09.04.2008 11:30
Това са трикове в интернет мрежата и не е задължително да е дакота зад всичко това -компа е един и същи, но кой стои зад него? КОЙ ЩЕ ДОКАЖЕ И КАК?
Всеки в интернета може да си умира колкото пъти иска и да се ражда , като друг човек -нов талант.
Това не са ръкописи, затова се и краде!
На кой от туй му е добре?
На тези ,които влизат уж само да четат, а .....КРАДАТ?!
Стиловете си личат, но доказателства НЯМАТ!
Стига вече, това тук вашето ми заприлича на РЕКЛАМНА КАМПАНИЯ....
цитирай
18. gabar4eto - zdr
09.04.2008 13:19
az ne go vqrvam 4e e martva vatre mi podskazva 4e ne e
цитирай
19. анонимен - спрете се!
09.04.2008 19:07
ако няма погребение е манипулация
цитирай
20. анонимен - свини!
21.06.2010 13:40
да ви погребат накуп!
цитирай
21. анонимен - canadian pharmacy viagra | viagra brand name
10.07.2011 07:32
I have great sex with this pills :)

[URL=http://bigserver.pp.ua/c.php?localref=1&img=1&q=viagra][IMG]http://bigserver.pp.ua/img_search.php?q=viagra&localref=1&new=1&img_tpl=01&img_n=1[/IMG][/URL]

[URL=http://bigserver.pp.ua/c.php?localref=1&img=2&q=viagra][IMG]http://bigserver.pp.ua/img_search.php?q=viagra&localref=1&new=1&img_tpl=01&img_n=2[/IMG][/URL]

[URL=http://bigserver.pp.ua/c.php?localref=1&img=3&q=viagra][IMG]http://bigserver.pp.ua/img_search.php?q=viagra&localref=1&new=1&img_tpl=01&img_n=3[/IMG][/URL]

[URL=http://bigserver.pp.ua/c.php?localref=1&img=4&q=viagra][IMG]http://bigserver.pp.ua/img_search.php?q=viagra&localref=1&new=1&img_tpl=01&img_n=4[/IMG][/URL]

[URL=http://bigserver.pp.ua/c.php?localref=1&img=5&q=viagra][IMG]http://bigserver.pp.ua/img_search.php?q=viagra&localref=1&new=1&img_tpl=01&img_n=5[/IMG][/URL]
tags:
viagra erowid
viagra hcl
viagra side effects
viagra dosage
viagra addiction
viagra recreational use
viagra pictures
buy viagra online uk
cod no online prescription viagra
buy viagra secure
buy viagra medicine no creditcard
where can i order viagra online
online pharmacy fedex cod viagra
viagra medicine next day no rx
viagra medicine no prescription overnight cod delivery
viagra on line cash on delivery
abortar pastillas viagra
order cheap viagra
viagra to order
viagra vaginal gel
buy viagra er cod cash delivery
where to order generic viagra online without a rx
buy viagra and pay by cod
buy viagra medication for saturday delivery
iv viagra
cheap online order viagra
where to purchase viagra medicine no rx no fees
viagra 180 pay cod
order viagra medicine cod delivery
viagra with cod
viagra st sites found
viagra children
or viagra pill
viagra drip
viagra dosages
viagra 360
viagra generic
order viagra online no prescription
or buy viagra order cod
viagra spray
viagra prescription from doctors online
viagra sinus infection
buy viagra online canadian no script
viagra shipped cod on saturday delivery
viagra cr
purchase viagra online no prescription
purchase online rx viagra medicine without
purchase viagra online without prescription
buy viagra er no rx cheap
purchase viagra er at reliable online pharmacy
viagra without prescription C O D
viagra for atrial fibrillation
viagra 3
purchase viagra medication now
cheap viagra order online
abortion viagra
viagra no rx overnight cod delivery
or no rx watson viagra
viagra same day
novo viagra
viagra prescriptions
viagra hydrochloride extended release
viagra free saturday delivery
buy viagra no visa without prescription
viagra overnight no script mastercard accepted
viagra online purchase
viagra rebound headaches
order viagra meds for cash on delivery
buy viagra meds no visa online without rx
purchase viagra cod shipping
how much is viagra
viagra long term side effects
Buy viagra no prescription
purchase cheap discounted viagrapurchase viagra without a rx online
i want to buy viagra without a perscription
viagra and yeast infections
purchase cash delivery viagra
free rx viagra
cash on delivery viagra
order cheapest viagra medication online
viagra doses
viagra pfizer
buying viagra medication without a script
viagra overnight no prescription
aan agcode viagra
medicamentos viagra
viagra ct
buy pharmacy viagra
or buy cheap prescription viagra
viagra panic attacks
buy drug viagra er
can you snort viagra
buy viagra er online overnight
buy viagra no rx cheap
abortion using viagra
viagra for induction of labor
cheap buy rx viagra
buy viagra meds online without script
viagra brand name
how to use mifepristone and viagra
viagra onde comprar
overnight delivery viagra fedex
viagra meds no prescription needed
order online viagra rxs
viagra meds free samples
viagra no prescription fed ex
viagra cheap online
viagra buyd online without rx
buy viagra without a prescription overnight shipping
buy viagra er no perscription cod
or viagra online ship to puerto rico
order cod day next viagra
cheap viagra sales
side effect of viagra
canadian pharmacy viagra
viagra medication overnight no consult
Buy viagra without a prescription overnight
viagra cream side effects
not expensive viagra next day shipping
viagra medication overnight delivery fed ex
purchase viagra on line without a rx
how to get viagra prescription
viagra 100 mg overnight
viagra rxlist
or viagra without prescription in South Carolina
viagra xl
cheap watson viagra online
viagra nz
or physicians assistant viagra
buy viagra hcl
viagra 100mg
viagra insertion
viagra no rx next day delivery
free fedex delivery viagra
viagra coated beads
purchase online prescription viagra medication
purchase viagra with no rx
buy viagra visa
order viagra without rx to ship overnight
order viagra medication pay pal online without rx
viagra spontaneous abortion
viagra meds without rx cod
cheap online pharmacy viagra
viagra and birth control
order online prescription viagra medicine
or discount viagra
purchase cod viagra
viagra drug
buy viagra without prescription
order free overnight pharmacy viagra
viagra er dosage
order rx viagra without
purchase viagra no prescription cheap
how to purchase viagra medication online without a prescription
or viagra p about us
cheap viagra purchase online
viagra therapy
buy cheap viagra prescriptions online
buy overnight viagra
comprar viagra viagra
cheap viagra er without prescription overnight delivery
purchase overnight viagra medication
no prescription viagra cod delivery
Buy viagra c o d next day fed ex
generic viagra cost
purchase viagra no visa without prescription
mifepristone viagra abortion
buy viagra er in annapolis
purchase online prescription viagra medicine without
where to get viagra
cheapest viagra available online
miscarriage viagra
Order viagra cash on delivery
purchasing viagra over the counter for sale
buy viagra for cash on delivery
effects viagra side
diclofenac viagra
cod viagra meds no rx
order viagra cod overnight delivery
viagra slow release
cheap order rx viagra
viagra canada
viagra and probiotics
buy viagra on line without a rx
viagra allergy
buy viagra from online pharmacy withaturday delivery
viagra without persription
purchase viagra online from mexico cod pharmacy viagra
viagra prices real
viagra 40 mg side effects
viagra no prior rx
cash on delivery viagra no prescription
viagra no script overnight
viagra for dogs with diarrhea
viagra 5 mg
next day delivery viagra with no script
buy viagra medicine amex online without rx
purchase viagra online next day delivery
purchase viagra medicine rx
viagra meds prescription online
viagra medicine cash delivery
viagra er
purchasing viagra overnight
цитирай
22. анонимен - Народ, помогите с компом !!
13.02.2012 20:50
Почему я вставил оперативку (новую) в слот а теперь и старая не работает ???
Кто может подсказать ?
Я у вас на форуме новичек, сильно не пинайте, если ошибся разделом.

ps только не посылайте сразу в [url=http://google.com.ua]гуглить[/url]
цитирай
23. анонимен - buy generic online
28.02.2012 00:54
Hello! <a href=http://qvfaciphon.webs.com#7797>buy aciphex online</a>.
цитирай
24. анонимен - uk insurance uk Iressa | Iressa delivery nextday no prescriptions needed
21.10.2012 09:42
[b]IRESSA[/b] used to treat advanced non–small-cell lung [u]cancer[/u] (NSCLC) in patients who have already received specific chemotherapy (platinum and docetaxel).

[b]Effects - How it works in the body[/b]

Iressa is belongs to the class of medications known as antineoplastic (anticancer) agent drug and commonly used for the treatment or prevention of the symptoms of several types of lung cancer. Iressa (Gefitinib) works by preventing lung cancer cells from growing and multiplying. Iressa (Gefitinib) stops the growth and spread of cancer by interfering with the ability of cancer cells to activate the enzyme tyrosine kinase. Actually cancer cells, like healthy cells, depend on separate mechanisms operating within the body to live and thrive. One such mechanism that oncologists have placed particular focus on is the receiving of epidermal growth factors (EGFs) by the cell. Epidermal growth factors are peptide hormones that attach to the epidermal growth factor receptors (EGFRs) on cells. When this occurs tyrosine kinase, an enzyme, is activated. Tyrosine kinase stimulates growth and division from within the cell. Iressa (Gefitinib) prevents the activation of tyrosine kinase in cancer cells by blocking the epidermal growth factor receptors.

[url=http://mysearcher.pp.ua/go.php?sid=207][img]http://adoxa.san-ta-maria.org/777.gif[/img][/url]
[size=24][url=http://mysearcher.pp.ua/go.php?sid=461][b][color=blue]ORDER [/color][color=red]Iressa[/color][color=blue] ONLINE - click here![/color][/b][/url][/size]


Free Shipping Iressa
Iressa prescription buy
no prescription iressa gefitinib in internet diners club Wyoming
online order buy iressa
genetic testing and ovarian cancer
iressa online cod accepted
Iressa use
can I buy iressa no script
get iressa pill without prescription
for sale with no prescription required purchase Iressa
best price iressa in internet american express no rx greece
adenocarcinoma cervical cancer
breast cancer medicines
order iressa free shipping
Iressa Online Saturday Delivery
iressa and japan
buy cod Iressa in internet moneygram
doctor shopping for Iressa rx in Iowa
ovarian cancer and squamous cells
180 Iressa delivered on saturday
cancer medication ans ted kennedy
what is Iressa
cod saturday Iressa
effect Iressa free shipping
Iressa and zoloft in Iowa Keota
Buy Iressa Without Prescription
buy Iressa online in Plymouth
Iressa non profit at Iowa Rodney
Buy Iressa
iressa and type 1 diabetes
iressa gefitinib online Minnesota
Iressa online pharmacy long term effect
purchase free overnight pharmacy Iressa at IA
how to get iressa fedex
buy Iressa online uk
best price for buy online Iressa
order Iressa online
buy Iressa in Dover
Purchase Iressa Online no Prescription
Iressa next day
can I purchase iressa gefitinib in internet coupon
Fedex Iressa Overnight
Iressa online overnight delivery cod
where to buy iressa online western union without prescription New Hampshire
Iressa without a dr
purchase Iressa cod
buy discount Iressa custom hrt
buy iressa usa
Cheap Order Iressa
generic iressa no prescription cod
generic Iressa usa
best price iressa fast Alaska
buy Iressa without a prescription
sales cheap credit card Iressa
Cheap Iressa Without Rx
Iressa uk insurance
Iressa ups shipping buy
buy in online iressa without script
Iressa by mail
get iressa 250mg fast delivery Montana
buy microlean with saturday delivery
effect iressa in internet shop saturday shipping
cheapest Iressa online
lowest cost iressa pharmacy
no prescription iressa 250mg in internet tab without prescription
Iressa cod no prescription
buying iressa online canada
effect iressa chemotherapy online no doctors
buy Iressa in Nebraska
iressa and celebrex
dr day cancer cure
buy iressa saturday shipping Nevada
cod fedex cod order Iressa
Iressa adverse effects in IA New Albin
Order Iressa Online Without Prescription
purchase iressa in internet overnight
iressa no rx
iressa vs tarceva
iressa tab priority mail austria
cheap iressa online shop priority mail
purchase iressa online saturday shipping greece
pancreatic cancer stage 4 gemzar
cheap iressa uk
buy Iressa in Windsor
buy Iressa pills
purchase Iressa no prescription in IA Percival
iressa 250mg
Iressa shipped by cash on delivery
fedex cheap online us pharmacy Iressa
cheap iressa cancer fast usa
Iressa capsule dosage
buy in online iressa online fast delivery
no prescription required Iressa
iressa 250mg online shop no prescription international
Iressa no prescription to buy
Iressa sore throat
Iressa pharmacy fedex
cancer lyrica
Iressa with saturday delivery
Buy Iressa no prior script overnight
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: miraculousreligion
Категория: Изкуство
Прочетен: 1619227
Постинги: 214
Коментари: 819
Гласове: 7949
Календар
«  Декември, 2018  
ПВСЧПСН
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Блогрол
1. МОЯТ ПРОЗОРЕЦ КЪМ СВЕТА - тези, които обичам да чета - нов допълнен и допълващ се кръг от приятели, и приятели на моите приятели!!
2. avangardi - Изкуство, наука, литература, музика, заняти
3. sensation - Мир свободной фантазии Вы настоящий любитель приключений.
4. mkalpakchiew.blog.bg
5. isoart - галерията на Искрен
6. Bogorodica
7. Иконописна работилница «Храм»
8. catholictradition Galleries
9. Света Гора (Атон/Афон)
10. Света Гора (Атон)
11. "ДВЕРИ НА ПРАВОСЛАВИЕТО".
12. Църковен вестник
13. tserkov
14. Мастерская «Храм»
15. иллюстрированный словарик связанным с иконописью
16. икон, мозаик, фресок, миниатюр, прорисей и переводов, упорядоченных по иконографии (изображения Спаса, Богоматери и различных святых, библейские и евангельские сюжеты и т. п.), иконописцам, иконописным школам, местоположению.
17. Официальный сайт Валаамского монастыря - Песнопения
18. Московский Иконописный Центр «Русская Икона»
19. aquarium
20. studio-art.kiev
21. postcardsavangard - Авторски поздравителни картички по различни поводи.
22. Светците-покровители
23. imen den
24. Килийни записки