Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
23.02.2011 16:27 - Молитва за намиране на работа
Автор: miraculousreligion Категория: Изкуство   
Прочетен: 7247 Коментари: 0 Гласове:
7

Последна промяна: 23.02.2011 16:28


 Молитва за НАМИРАНЕ НА РАБОТА /
image Молитва за намиране на работа
08.12.10 09:09
image

 
  Молитва към света блажена майка Ксения Петербургска
(помагаща за уреждане на всякакви проблеми от битов характер и за намиране на работа*) (Мат. 20:1-16) О, света всеблажена майко Ксения! Ти си живяла под покрива на Всевишния, знаена и укрепявана от Богомайката, търпяла си глад и жажда, студ и зной, безчестие и гонение, заради което си получила от Бога дара на прозорливост и да вършиш чудеса, а така също да си почиваш под сянката на Всемогъщия. Сега светата Църква те прославя като благоуханно цвете. Стоейки пред мястото на твоето погребение пред твоя свят образ, като пред жива и съпребиваваща с нас, ние ти се молим: приеми нашите просби и ги принеси на Престола на Милосърдния Небесен Отец, защото имаш дръзновение към Него, и изпроси за прибягващите към тебе вечно спасение, щедро благословение за всички наши добри дела и предприятия, избавление от всички беди и скърби. Застани с твоите свети молитви пред Всемилостивия наш Спасител, защото ние сме недостойни и грешни. Помогни, света блажена майко Ксения, младенците да бъдат озарени със светлината на Светото Кръщение и да се запечатат с печата на дара на Светия Дух, децата да се възпитат във вяра, честност, страх Божий и да преуспяват в доброто учение; болните и недъгавите изцери, на семейните дарувай любов и съгласие, монашестващите удостой да се подвизават с добрия подвиг, като ги запазваш от зли хули, духовните пастири утвърди със силата на Светия Дух, народа и страната ни запази в мир и спокойствие, за лишените в предсмъртния час от причащение със Светите Христови Тайни се помоли. Ти си наша надежда и упование, ти ще чуеш бързо моленията ни, ти си нашето избавление и затова ти принасяме благодарност и заедно с тебе славим Отца и Сина и Светия Дух, сега и всякога и во веки веков. Амин.

Молитва към преподобна Параскева (Петка) Епиватска О, пресвета майко света Петка! Непрестанно се моли за нас и никога не пренебрегвай молбите ни, колкото грешни и паднали да сме. Ние знаем своята слабост и своето увлечение в греха. Но, уверени в твоето майчинско застъпничество и любов към нас, твоите еднородни чеда, братя и сестри, пак те молим да ходатайствуваш пред Господа Бога и Неговата Пречиста Майка Света Дева Мария, тъй че Той, по Своята велика милост, да запази съпружеския ни жибот в мир и единомислие, да възпита нашите младенци, а юношите и девиците да настави в пътя на истината, правдата, земното благополучие и щастие в живота, да подкрепи старостта, малодушните да утеши, колебаещите се да утвърди, вдовиците да подкрепи, сираците да защити, затворниците да изведе на свобода, недъгавите да изцери, а всички нас, които тъй усърдно сега ти се молим, да запази от всички действия на дявола и от всякаква неочаквана злина, беда и нещастие. Защото знаем, че всемогъщият Бог е помощ на безпомощните, надежда за безнадеждните, Спасител на погиващите в бурните вълни на живота, тихо пристанище на ония, които плават, пътуват, страдат или боледуват.
Молим те, о майко, света Параскево, вслушай се в нашата сърдечна молба, та с едни уста и едно сърце заедно с тебе да прославим Отца и Сина и Светия Дух, сега, всякога и во веки веков. Амин.

 



Гласувай:
7



Следващ постинг
Предишен постинг

Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: miraculousreligion
Категория: Изкуство
Прочетен: 2104118
Постинги: 225
Коментари: 826
Гласове: 8372
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол
1. МОЯТ ПРОЗОРЕЦ КЪМ СВЕТА - тези, които обичам да чета - нов допълнен и допълващ се кръг от приятели, и приятели на моите приятели!!
2. avangardi - Изкуство, наука, литература, музика, заняти
3. sensation - Мир свободной фантазии Вы настоящий любитель приключений.
4. mkalpakchiew.blog.bg
5. isoart - галерията на Искрен
6. Bogorodica
7. Иконописна работилница «Храм»
8. catholictradition Galleries
9. Света Гора (Атон/Афон)
10. Света Гора (Атон)
11. "ДВЕРИ НА ПРАВОСЛАВИЕТО".
12. Църковен вестник
13. tserkov
14. Мастерская «Храм»
15. иллюстрированный словарик связанным с иконописью
16. икон, мозаик, фресок, миниатюр, прорисей и переводов, упорядоченных по иконографии (изображения Спаса, Богоматери и различных святых, библейские и евангельские сюжеты и т. п.), иконописцам, иконописным школам, местоположению.
17. Официальный сайт Валаамского монастыря - Песнопения
18. Московский Иконописный Центр «Русская Икона»
19. aquarium
20. studio-art.kiev
21. postcardsavangard - Авторски поздравителни картички по различни поводи.
22. Светците-покровители
23. imen den
24. Килийни записки
25. мегавселена
26. календар