Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
12.01.2018 17:44 - Либералите на Snowflake сега казват, че снимките на CHOPSTICKS са расистки ... дори когато темата е азиатска кухня
Автор: zahariada Категория: Политика   
Прочетен: 596 Коментари: 0 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
  Либералите на Snowflake сега казват, че снимките на CHOPSTICKS са расистки ... дори когато темата е азиатска кухня

Събота, 06 януари 2018 г. от Етан Хъф


image

 

https://www.newstarget.com/2018-01-06-snowflake-liberals-now-say-photos-of-chopsticks-are-racist-even-when-the-subject-is-asian-cuisine.html

Войниците на екстремистите от социалната справедливост (SJW) за пореден път играят онази уморена ол "раса" карта, осъждайки наскоро публикувана в "Ню Йорк Таймс" ( ), която привлече вниманието на обществеността върху откриването на нов азиатски ресторант в Ню Йорк Сити. Съответната статия на NYT е по същество расистка , според някои, защото съдържа снимка, изобразяваща пръчици, разположени до табела с пържола.

Тъй като ресторантът, който се популяризира, известен като Jade Sixty, ще обслужва разнообразие от месни ястия, както и традиционна азиатска такса, редакторите на NYT, които организираха снимката, очевидно смятаха, че би било забавно да изобразяват и двата елемента на снимката, разнообразие от хранителни опции, които ще се сервират в ресторанта. Очевидно не е имало за цел да бъде истинско отражение на това как човек всъщност яде пържола, използвайки остри дървени съдове, които дори не могат да се счупят.

Но на тези, които виждат расизъм под всяка скала , Ню Йорк също може да е публикувал снимка на черни хора, които са затрупани в дърветата пред горящи дървени кръстове. Докладът получи критика от потребители на Twitter, които го обвиниха, че е забранена от културна и етническа принадлежност за поставянето на дървени пръчки в близост до пържола.

"(Sic), че разположението на пръчиците също е" вдъхновен от азиатската "(" sic ")", пише един от пусканите tweets, споделян от CNN International писател Wilfred Chan.

Само за да ви даде представа за това какво е този герой, Чан, който очевидно не вижда нищо лошо при присвояване на бялата култура чрез говорене и писане на английски, има Twitter страница, пълна с възпалителни глупости. Връзката с тийнейджърите от 13 декември 2016 г. включва статия, която той пише, озаглавен "Как журналисти от цвят планират да оцелеят в Америка на Тръмп".

HuffPost се присъединява към лудостта, като публикува цяла статия за не-история за пръчици

Необходимо е сериозно умствено разстройство да се мисли по този начин, но очевидно екипът на "журналисти" в The Huffington Post е също толкова луд. А писател HuffPo на името на Дейвид Мой действително публикува цялата статия по този въпрос, давайки доверие на miscreants на Twitter с очевидна фетиш раса.

Мойе не само твърди, че поставянето на пръчиците в снимката е "нечувствително към културата", обвинявайки NYT за "културно безразличие", но той (или тя, или зе ?, който дори вече знае, когато говорим за HuffPo) също се опитва да даде доверие на всички крещящи, плачещи азиатци в Twitter, които всъщност се разправяха с ресторанта, заявявайки, че той обслужва азиатска храна.

Тъй като Азия обхваща 48 различни страни, в очите на тези лунатици за "Джейд Шейти" има някакво културно съчувствие да използват одеаловия термин азиатски, за да опишат своите предложения за храна - въпреки че голямото разнообразие от ястия, които ще се сервират в ресторанта, идват от много от тези страни, оттук и използването на думата азиатски като дескриптор.

Въпреки това, онези, които нямат нищо по-хубаво да правят, отколкото да крещят и плачат като бебета за фалшив расизъм, все още са в състояние да нападнат пътя си, за да накарат Ню Йорк да премахне "обидната" снимка и да я замени с една, която не съдържа пръчици. Това обаче няма да се промени много. Вероятно ще намерят нещо друго, което може да се разстрои, може би факта, че пържола, който някои хора може да каже, е храна на "белия" човек, е представен на снимка заедно с храна от Азия.

Това не е първият път, когато NYT е трябвало да понесе гнева на ядосан азиатски и техните SJW симпатизанти . През април статията обхвана историята за чай от боба, която предизвика голямо разпалване на снежинките, защото внуши, че азиатската напитка (ако това обидно да каже?) Е малко по-нова за Съединените щати. Тъй като чайът boba е бил в някои райони в продължение на много години, мафията на SJW се е превърнала в ореол и изискваше повече "хора на цвят" да бъдат поставени на топ позиции в NYT.

Източници за тази статия включват:

PJMedia.com

NaturalNews.com




Гласувай:
1



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: zahariada
Категория: Политика
Прочетен: 39742956
Постинги: 21940
Коментари: 21633
Гласове: 31017
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031